tisdag 3 februari 2009

varför?

varför her folk ananas-smak (det är knappast riktig ananas, bara satans aromämnen) i keso?
det är ju ungefär lika smart som att he punch i ädelosten!

en kommer till containern i slutet av en sen blöt kväll och hittar fem burkar keso. vilken lycka!
sen kommer en hem och packar upp fynden bara för att upptäcka att det är keso från helvetet som en just räddat från soporna. dämn it!

jag ska skriva ett argt brev till arla och klaga på dessa fasoner (och hoppas att de skickar mig en massa gratis naturell keso som plåster på såren) det här med att skriva klagobrev är nog ett väldigt bra sätt att få gratis prylar, för företagen vill ju att man ska ha en positiv uppfattning om dem, och så sitter de där på högar av vad de nu massproducerar. lika bra att försöka köpa sina konsumenter med överflödet.

idag har jag varit fantastiskt tisdagsbakfull. det började med det som börjar bli det sedvanliga eftermiddagsfikat hos ellen efter skolan. skulle bara dit och hämta kruka+jord (hittat i områdets container) och gå hem till en lugn måndagskväll innehållande blomplantering. men icke.
efter tre-korns-hallonyoggin, grimaserandet över den förbannade punchosten, författandet av brev till containerinnehavarna, diverse dansande till hips dont lie, gick vi ut. först för att mata fiskarna och nalla vin av ellens syrra, sen till containern. världens fyndcontainer!
vi hittade:
en vit kritstrecksrandig axelvaddad pimp-kostym
en snygg kavaj
ett par silverfärgade boots, varav bara högerskon hade klack. såg, nån?
en schysst axelväska för skolbruk
en brun och orange sjuttitals dramaten
en hink, en flaska gulsåpa, en svamp
en kokosfibermatta
en solstol
ett fult duschdraperi som ska få bli jättepulka
diverse matvaror av varierande kvalitet. russinen var bäst. och fluffet!
sist men inte minst hittade vi min bror som satt där och tryckte. vi bjöd honom på en riktig helkväll

efter ombyte till pimp med rött läppstift och dans till morrissey drog vi ner till orvars där en slemmig krullhårig förmodligen utbytesstudent försökte plocka upp mig med citat ur simon and garfunkel-låtar. det började med att han svamlade nåt om att han ville att jag skulle slå honom (eller så var det bara önsketänkande) och jag sa att nej det vill du nog inte, för jag har en grym högerkrok. whatever works for you sa han och jag försökte i ett desperat försök att få honom att tröttna, prata spanska, vilket han kontrade med att citera halva the boxer av nämnda duo. inget ont om dem men vad fan ville han egentligen?
dessutom hade han dålig andedräkt.

sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än att vi skrattade konstant i flera timmar, snodde överbliven öl och nachos, lät erik gå lös på bordet, bytte pub nån gång.och vissa spillde ut lite vin på bordet, vissa andra lyfte upp vissa ytterligare andra på en hylla. och till sist hamnade vi där vi började, tillsammans med helveteskeson.
det är tisdag, jag är fortfarande lätt bakfull och jag har inte planterat om en blomma på hela dagen. däremot har jag läst två mycket underhållande vetenskapliga artiklar om trycksår.
studentlivet i ett nötskal. ojoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

say it! (och vinn unika handarbeten!)