torsdag 23 oktober 2008

FITT-CHOCK I EXPRESSEN!!! KORKADE LÄSARE TAPPAR KUKEN!!!

som jag skrev igår, att det vore kul om svensk media också uppmärksammar fittorna. idag ringdes jag upp av expressen vilket resulterade i den här artikeln.

kommentarerna på expressens hemsida har fått mig att pendla mellan skräck och förtjusning hela dagen. som om det inte räckte med personerna på sysidan som skrivit inlägg med helt ogenomtänkta, fittfientliga och rent av absurda argument. personerna som kommenterat i expressen tar ju dagens pris för dagens obildade/portföljgubbe som daskar sin unga kvinnliga sekreterare på rumpan-/grannen bredvid som har flottfläckar på tshirten över sin ölmage och går runt i fula mjukisbyxor och glor på barnen i sandlådan -snilleblixtar. här är några:

"Det är sjukt, har man inte konstnärliga anlag, blir man tvungen att chockera, för att bli känd. Någonting bör väl få förbli privat."

"En del gör tydligen precis vad som helst för att få lite uppmärksamhet. Jag tycker verkligen synd om dem."

när man inte har några hjärnceller, blir man tvungen att skriva negativa kommentarer om saker man inte förstår sig på, för att få uppmärksamhet. shut your cakehole!

"Disa Kohlström är en HBT-aktivist som tidigare har sagt att män är vackra i klänning, så detta är inte förvånande på något sätt."

när fick undertecknads sexuella läggning någonting med fittdebatten att göra?

"garnfittan kan man trä på snoppen"

mjölken kan man ställa i kylen. eller
snoppen kan man stoppa i närmaste dokumentsförstörare

"VAD ÄR DETTA!! folk , speciellt ungdomar har blivit helt utan vet, moral och principer borta??. Folk i Sverige har blivit vulgär,tidningar uppmärksammar de här idioteser och inte gör saken bättre. detta vissar än en gång en symtom på att folk inte tänker med huvudet, inte använder sitt hjärna på ett vettigt sätt . Varför man inte uppmärksammar istället en bildad person, ngn som åstadskommer ngt vettigt i livet.DETTA SOM HÄNDER ÄCKLAR MIG!! Media har ett ansvar i att bilda människor. TA DET!!"

.....pffffttt ROTFLOL!!!!!

"Nu har hon fått sina 15 minuter,hon är nog nöjd nu,hahaha."

haha nej det fick jag när jag badade i en brun bomullsbaddräkt som jag mig cameltoe, (i Den Nya Människan)

hade det blivit en riktig debatt med någon slags seriös klang på inläggen hade det ju varit kul, men det är intressant att läsa detta kackalorum av IQbefrielse. och jag tar ju självklart alla personliga påhopp djupt personligt.

det har också kommit en massa fina kommentarer på expressen

"Jag blir så glad över den fina lilla "garnpussyn" som någon skrev. Kvinnor ska bejaka sina kroppar, det är deras egna. Sedan kan man ju dela med sig om man vill... eller låta bli."

"Kan en get med ett däck runt magen stå på moderna museet så passar det alldeles utmärt även med en stickad fitta. Hahahaha.... hur kul som helst!"

"tack vare 'ultrafeministerna' har kvinnor numera rätt att både skilja sig och rösta bland många andra saker. men vem bryr sig? de som anser att det var helt onödigt kan ju ta och flytta till något kvinnoförnedrande land.

hur uppseendeväckande och vidrigt är det med en stickad fitta? haha. jag har sett gardiner, sängkläder och sådant som har dessa mönster, men ingen reagerar. om det stod 'fittmönstrat örngott', ja då jävlar. debatt är aldrig fel, men att skapa det i en skvallertidning som denna gör att det hela stannar på sandlådenivå, tyvärr."

thank you very plenty :)

det är en del som frågat sig (eller mig) vad man ska den till.
hallå? vad ska man ha en get med ett däck runt magen till? eller hötorgskonst? eller allt annat som definieras som konst av gemene människa?

nu ikväll ringde även metro som ville göra en liten artikel till morgondagens tidning. goddamnit!

8 kommentarer:

  1. Det här är ju roligt! fan vad bra att en tygfitta kan skapa sån debatt, inte minst bland dagens nypuritaner - ungdomar i min egen ålder som upprörs över att man stickar en kroppsdel och sen har mage att kalla den fitta. Du gör helt rätt i att återta ordet, precis som vi bögar har gjort med ordet bög.
    Kommentarerna på sysidan är överväldigande positiva, men de de negativa är lite skrämmande - att man är rädd att små flickor ska få syn på sin "snippa" (oh du vedervärdiga ord) verkar vara det värsta som kan hända.
    Är det verkligen mest vi män som är de stora bromsklossarna och antagonisterna i kampen om kvinnors lika värde och rättigheter?

    Kommentarerna i Expressen är inte mycket att bry sig om, de är alltid helt galna där, en samling rädda och försumsfullproppade människor som tvunget ska kommentera och kritisera allt de bara kan.

    Keep it up, biotch! Bra jobbat, såg din nya plyschfitta också :)

    SvaraRadera
  2. Kjempe flott at folk tør å gå utenfor A4 format på ting :D
    Vakre fitter synes jeg :D!
    Stå på!!

    SvaraRadera
  3. Du må legge ut strikkeoppskrift! Jeg vil ha min egen :D

    SvaraRadera
  4. Hur beställer man en "Garnfitta"?

    SvaraRadera
  5. Hela grejen är riktigt kul!! Stå på dig. När får vi se första bilden av en stickad penis?? Det här med rondellhundar.......

    SvaraRadera
  6. Hej! Ja, nu har jag skrivit klart ett blogginlägg som ligger ute, med bland annat din garnfitta och en hel del andra fittor.

    SvaraRadera
  7. Haha, Sverige är en ankdamm... Jag tycker dina fittor är skoj, har "Garnfittan" som bakgrund på skrivbordet just nu. Kör på!

    SvaraRadera
  8. Hej Disa!
    Vi är fem glada grabbar som blev väldigt inspirerade av att se din garnfitta i tidningen.
    Vi älskar verkligen begreppet pysselfeminist. Det känns så kreativt och nyskapande!
    I fortsättningen när vi träffar tjejer som pratar om att göra karriär och annat feministiskt kommer vi med glädje berätta att dom kan stanna hemma med barnen, sticka och ändå vara feminister!
    Vi är verkligen glad att sånahär nydanande ideer för plats i media idag!
    Och till alla som säger att pysselfeminismen skulle vara något som urvattnar kvinnokampen säger vi: Bullshit!
    Kvinnor borde sticka mera, för om det är något som ”sticker” i ögonen på patriarkatet och förändrar det här samhället då är det pyssel!

    SvaraRadera

say it! (och vinn unika handarbeten!)