söndag 29 januari 2012

JAG ÄR MÖR

klättrade med linalainen igår. det var mycket trevligt, chokladbollar och pepp och empiriska studier i hur en kan förflytta sig enbart med hjälp av skinkorna. det gick bättre bakåt än framåt och kunde icke genomföras med bibehållen värdighet.

jag körde lite i gymmet oxå. och jag får alltid samma bevis för att det är bäst att hålla sig ifrån gymmet - en massa muskelbyggarpretton som ser sjukt uttråkade ut. jag vill inte beblanda mig med dom. men jag körde lite magövningar. nu har jag sån träningsvärk att det gör ont att djupandas. tallyho!

sen vare reunion med gamla hällens gård-folket. jävla fint folk alltså. vi käkade, drack vin, pratade om vitrinskåp och helosansalva. sen drog vi vidare och härjade. det hela slutade med att jag och patrik badade badkar fyra på morgonen, fan så sweet!

idag har jag roat mig med en långpromenad + kaffe i hågaskogen, det kändes väldigt vuxet med tanke på att jag är helt schlutt och egentligen skulle kunnat sova hela dagen. och så vare hur fint som helst.

1 kommentar:

  1. WEEEHOO nu har jag köpt egen utrustning som ska invigas ikväll (ca kl 20-22!) och imorrn ska det bouldras på förmiddagen på blåsenhus.
    hoppas vi ses snart nån gång!
    /mar som förhoppningsvis blir mindre nervös och mer chillad när hon säkrar heeehehehehee

    SvaraRadera

say it! (och vinn unika handarbeten!)