fredag 26 augusti 2011

grattis på 5-årsdagen!

idag, den 26 augusti, har jag bott i uppsala i fem år. det känns rätt ballt.
för några timmar sen hörde jag flogstavrålet utanför. det gjorde det så att säga back in the days oxå vill jag minnas. och jag har full insikt i att jag låter som en panchis!

dåförtiden var det jag, empan, sanna och jonatan som delade en fyra. jag pluggade socialpsykologi, boxades och härjade runt. det var fina tider. och jobbiga tider. som alltid.
nuförtiden är det jag och erik som delar en trea. jag läser till syrra, klättrar och härjar runt. massor har ändrats och ändå inte och var drar man egentligen gränsen mellan dåförtiden och nuförtiden?

tyvärr tror jag att nästan alla bilder från denna tid har försakats när min hårddisk åkte i golvet. annars hade jag tänkt bjuda på en liten bildkavalkad men ni får hållas tills jag blivit oförskämt rik och kan lämna in hårddisken på lagning. (något borde jag väl ha lärt mig, nu när jag har 157,5 högskolepoäng, att hångla inte i samma soffa som din hårddisk hänger i. dagens ungdom alltså).

en bild ska jag iallafall dela med mig av, och vilket sammanträffande sen för jag och världens bästa frida träffades ju ungefär i samma veva som jag flyttade hit. så vi ska oxå fira femårsdag. men mer om det sen. här är en bild på oss från december 2006

oj så små vi var
det finns en nyare bild på oss i pride-inlägget för den som vill göra en jämförelse :P

2 kommentarer:

  1. miiiii så fint! grattis till uppsala som fick dig! hurra hurra hurra!

    SvaraRadera
  2. Jag tänker att vi nog är rätt lika ändå, jag o syster. Känns nästan som att titta på sig själv minus leendet som inte är så likt på kortet ovan.

    SvaraRadera

say it! (och vinn unika handarbeten!)