onsdag 18 april 2012

snillen spekulerar: kentaur-utopin

ett exempel på vad lina och jag brukar prata om. jag tycker hon och jag borde få ha något slags eget radioprogram för vi är så fruktansvärt smarta

daisen!
hej!!

vad gör du?

jag sitter på blåsenhus och känner mig dum.. har därför övergått till att äta godis och facebooka..
vad har du för dig?

dum, du som lagar så bra mat!

haha

jag ska skriva på metoden men kan inte riktigt koncentrera mig.
har iallafall klätt på mig, ätit en macka och druckit kaffe så det går bättre än igår.

bra! jag är stolt disen, det är ett bra steg! jag förstår att du har lite koncentrationssvårigheter! har du skrivit något?

inte ett jävla ord
men har iaf öppna ett nytt dokument

(det är nu det hela börjar! reds. anm.)

haha, bra första början. utan dokument kan man inte skriva något! det är som att dricka kaffe utan en kopp!

det blir jävligt söligt. om en inte dricker direkt ur vattenkokaren och lägger pulvret i munnen innan. men äckligt ba!!!

ja, det känns inte optimalt.. kaffepulver är lite för starkt och vattnet vore lite för varmt helt enkelt.. och hur gör man med mjölken??
livets svåra frågor helt enkelt..

ja jag tror det... mjölken får man ha i kindpåsarna, men då måste man metamorfismera till hamster innan man dricker kaffet och det blir så omständigt

ja, det kan ju vara något för en framtida generation.. dock måste man först på något sätt avla fram en hamstermänniska vars gener kan spridas vidare...
man kanske kan genmanipulera?

en kentaur!!!!
LOL!!!!
i framtiden kommer alla heta kent aurén, ha människorben och skitstora kinder och dricka kaffevatten direkt ur vattenkokaren, vilken evolutionär spaning du!!!


wow! en kent aurén med kindpåsar! coooolt! fast har inte kent aurén hästben? eller man kanske kan ha en kentaur med människoöverkropp, hästunderkropp och hamsterben och kinder...?

haha vilken fin kombo!
men jag tänker att det här kentaurkonceptet inte behöver innebära att underkroppen är ett hovdjur, utan det kan vara valfritt djur som passar syftet.
typ som en sjöjungfru, det är ju en kentaur med, människa och fisk

ja, men lite jobbigt att ta sig fram... och jag vet inte hur bra klättrare man vore.. aha.. utveckla!

jag tänker att den här kaffedrickande skapelsen behöver kindpåsar = hamsterhuvud, nån del bör ju vara människa, men de andra delarna kan ju variera utefter vad kentauren har för andra intressen, typ om den vill klättra bra kan den ju vara en apa eller en bergsget typ

aha, jag förstår.. alla kan liksom få designa sig själva!

ja precis, och så kan alla leva i kentaurland och vara lyckliga.
förutom dom som inte gillar kaffe, vad ska vi göra med dom?

jag vet inte.. är de egentligen önskvärda i vår utopi? de bidrar ju till dålig stämning.. och hur gör man med tedrickarna? de kanske kan få finnas i och med att de kan ha te i kindpåsarna..?

ja de får vi nästan evolutionera bort. de kan få vara slembollar. slembollar dricker nog inte kaffe.
och haha, dom som dricker typ latte med skitmycket mjölk får ha skiitstora påsar för att få plats med mjölken, och de som gillar att dricka med bara pyttelite mjölk får ha lite mindre påsar, på så vis kan man ju alltid se på kinderna vad folk vill ha när de går in på ett café, så behöver man inte kommunicera så mycket om det. bra för blyga personer eller om folk inte pratar samma språk.


sant! då sparar man energi också! fantastiskt!

och även praktiskt för det är nog svårt att prata om man har kinderna fulla med mjölk, det kanske skvimper ut så man får mjölk på klövarna eller vad man nu har till fötter

exakt.. och blöta klövar skjuter ingen hare!
eller .. hmmm... kanske får jobba lite på det ordspråket...

nej dessutom skulle det bli mord för nån annan kentaur kanske gillar att skutta och har har-ben och då kanske man tar fel och skjuter den... det blir så dålig stämning

väldigt dåligt!!

mycket bra ordspråk tycker jag
dessutom tycker jag man kan sluta skjuta djur överhuvudtaget

sant..jag måste springa och äta lunch nu.. kommer tillbaka om en trettioish...

okej. ät inte kentaur bara!!!
jag ska återgå till min icke-skrivande av akademisk text

såhär kommer alltså alla att se ut i framtiden!back in busy-ness


hej vad jag är bra på att uppdatera.
jag är iallafall hemma från frankrike. det var fett najs på alla sätt. ska lägga upp lite bilder sen.
nu har jag fucking c-uppsats metodavsnitt att skriva. först måste jag bara hitta min hjärna, den har varit försvunnen sedan i söndags.

torsdag 5 april 2012

SACRE COEUR, UNE BAGUETTEE!!!!


imorrn far vi till frankrike!!! jag vet inte vad jag ser fram emot mest: tälta, hänga med riktigt goa människor eller klättra. typ de bästa sakerna jag vet.
det här blir första riktiga klättersemestern sen jag blev frälst den där dagen i squamish i canada (där bilden är ifrån). det vore fett att åka tillbaka dit nån gång och se vad jag tycker om samma klippa då :)

nu är klockan kvart i ett. jag ska upp kl sex imorrn och fortsätta skriva c-uppsats innan vi åker till arlanda. jag gillar att sitta uppe typ hela natten innan jag ska resa bort. det är nog lite samma som med soluppgångar, ingen annan är uppe, nåt stort ska snart hända och där sitter en och allt känns litelite episkt.

erik väckte mig sju i morse. han sa "nu är klockan sju, upp med dig din frikadell". jag svarade tydligen att jag precis drömde att ett mongo försökte påstå att jag var en frikadell och vägrade gå upp. somnade om, master-of-snoozade och myste tills han sa åt mig på skarpen halv tolv(!!!).
skillnaden är hårfin mellan karaktärsbrist och hedonism.


imorrn befarar jag betydligt kraftfullare väckningsstrategier än liknelser med köttbullar.

ses om en vecka, då med ännu fler fashionabla klätterbilder!!!

tisdag 3 april 2012

MADRUGADA


cyklade till jobbet idag med sjukt fin soluppgång, gött att matcha cykelturen med jorderns axels lutning mot solen osv osv etc etc. jag gillar soluppgångar alltså. och de riktigt tidiga morgnar de medför. det är som ingen annan ute så en har världen för sig själv. och allt har pastellfärger.

och så kom jag till jobbet och tog en miljard blodprover och en massa annat kul och drack en massa kaffe.
när jag kom ut till min cykel klockan fyra stod en fin gammal kursare vid cykelstället, vi började snacka och rätt var det var dök en annan upp och vi stod där i eftermiddagssolen och tjötade i en timme. det var väldigt kul men väldigt kallt.

nu har jag packat en del inför frankrike. det kommer kanske bli väldigt blött och kallt, men lätt väldigt kul. på torsdag åker vi. asskönt folk, klättring och tältning. och lite kaffe på det. HURRA!!!

PUSS!!!

måndag 2 april 2012

high times!!

min fina mamma var här i helgen. det var mycket mysigt. vi löste melodikrysset, planterade om blommor, var på konstutställning och åt frukost med matchande solskärmar till fleecejackan. hon är fin min mamma!!!

igår hjälpte jag en polare hämta en bil i stockholm, körde hem mitt i natten, lyssnade på pearl jam på högsta volym och kände mig oerhört cool. när jag kom innanför dörrn ett på natten står två gigantiska kängor i hallen. ERIK HADE ÄNLTLIGEN KOMMIT HEM FRÅN JAPAN!!!!!! fasen vad glad jag blev, det blev kramkalas big time, och vi började på en gång snacka om alla grejer vi ska göra ihop i vår. odla sjukt mycket skit, sova i fågeltornet, greja i fotolabbet och baka surdegsbröd. LÖÖÖÖÖV!!!!!

idag har jag ägnat mig åt prokrastinering av både hemtenta och c-uppsats, istället gjort en miljard situps, tagit TBE-vaccin och hängt med katten.

och så gick vi såklart till soprummet, hittade en finfin lampa (med TRÄKULOR på sladden!!!) att ha i vardagsrummet + lite annat jox. hittills har det hängt en lampstomme klädd med spindelväv i taket men nu ser det äntligen ut som ett civiliserat vardagsrum, förutom att det finns noll plats på matbordet, för där bor tio pumpor, fett många ärtplantor, tomater och solrosor och ungefär 73% av jordens resterande växtlighet. men jag sitter gärna i soffan och käkar frulle.

nu ska jag packa lite inför frankrike - på torsdag far vi. imorrn ska jag jobba, det blir kuuuul! (kan jag inte få börja jobba som sjuksyrra nuuu eller???)