tisdag 25 maj 2010

Biskops- Arnö in my heart


r

idag är det fem år sen vi slutade på biskops arnö. lööv!

tisdag 18 maj 2010

bloggen är inte död, men jag är tydligen på sommarbete

om min vinter bestod av att sova, spela alfapet på internet, plugga förhållandevis mycket, gå runt i täckbyxor och vara lite allmänt labil...
...så består min vår av att sova väldigt lite, spela brännboll i en park, plugga nästan ingenting trots att det är tenta vääldigt snart, gå runt i flipflops och må alldeles fantastiskt bra.
typ såhär.
vissa kallar mig manisk, men jag tror mer att det är hedonism det handlar om. allt är så himla gött just nu (kanske därför jag aldrig bloggar numer.. jag är väldigt sällan hemma, det är ju en massa växter som ska planteras ut, nässlor som ska plockas, bollar som ska skjutas iväg och öl som ska drickas på balkonger).
en vet att livet är gött när en saknar tiden som just händer innan den ens tagit slut.

onsdag 5 maj 2010

skola?

jaha, och här släpar en sig till skolan två dagar i rad utan att nåt blir gjort.
igår kom jag dit och började må jätteilla på en gång, förmodligen för att min diafragma får spel när jag cyklar så att jag hostar så jag nästan spyr, eller för att jag åt tvivelaktig rödbetssopa till frukost.
så vad hände, jag befann mig ju på det überviktiga seminariet om fetma, men jag mådde så käz att jag låg och sov på ett bord - och fick naturligtvis inte g på seminariet.

och idag satt halva klassen förväntansfulla inför föreläsningen i ellära klockan tio på morgonen. men var var föreläsaren? hon hade glömt bort oss så vi fick håltimme istället. hallå lixom, jag släpar mig inte i host+snor-hängigt tillstånd till skolan för att läraren ska vägra infinna sig!
i ren protest la jag mig (i vanlig ordning) på golvet och sov under hela gaslära-föreläsingen.

dessutom har jag ett PM jag inte lämnat in och inte ens börjat på och en annan obligatorisk grej jag missade när jag låg febrig i spexpest. hurra!

(fast det är ju det här jag längtat efter, bara drälla runt och tramsa, hamna lite här och där och åka hem och vattna blommorna ibland. och på fredag är det lady gaga!!!)